Reeuwijk Klassiek – Matagni Kwartet

Matangi behoort tot de top van de Nederlandse strijkkwartetten. Sinds zijn oprichting in 1999 is het uitgegroeid tot een van de meest prominente en veelzijdige ensembles in het Nederlandse muzieklandschap en op internationale podia.

Vanaf het allereerste begin aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Conservatorium van Rotterdam, heeft het kwartet zich nooit beperkt tot één muziekstijl. Het is steeds nieuwe avonturen aangegaan, van klassiek tot jazz en van dance tot pop. In die 23 jaar maakten zij 16 cd’s.

Niet voor niets staan zij al enige tijd op het verlanglijstje van ReeuwijkKlassiek. Vanavond spelen zij muziek van Ludwig van Beethoven, Felix Mendelssohn Bartholdy en Antonin Dvorák.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van tickets.

 

Informatie

Datum14 oktober 2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Contactgegevens

  • Dunantlaan
  • 2811 CA, Reeuwijk
  • 0182 - 39 28 82
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk