GEANNULEERD! ReeuwijkKlassiek – Kobekina en Shybayeva

Deze voorstelling gaat NIET door. ER KOMT GEEN VERVANGENDE DATUM. Excuses voor het ongemak, bezoekers die via het Evertshuis kaarten hebben gereserveerd worden hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Dank voor uw begrip!  

Anastasia Kobekina, cello en Hanna Shybayeva, piano

Weinig cellisten hebben op het podium zoveel schwung en charisma als Anastasia Kobekina. Maar nog belangrijker is haar intense spel en ongekende perfectie. Deze kwaliteiten laat Anastasia horen in drie meesterstukken uit het cellorepertoire van Stravinsky, Prokofjev en Rachmaninov. Zij wordt begeleid door de uitstekende solopianiste Hanna Shybayeva. Bij een eerder optreden bij ReeuwijkKlassiek bleek dat Anastasia en Hanna niet alleen dezelfde taal spraken maar samen zo subliem musiceerden dat het leek alsof zij dat al jaren deden.

Tot donderdag 26 mrt, 12.00 uur kunnen er kaarten via het Evertshuis gekocht worden: online/ aan de theaterkassa. Daarna zijn kaarten uitsluitend aan de zaal in Reeuwijk verkrijgbaar.

Kaartverkoop via de website

Let op! Locatie is NIET het Evertshuis maar Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1 in Reeuwijk.

Informatie

Datum: 27 maart 2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Programma

Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 22,00 (inclusief consumptie) – tot 30 jaar € 7,50

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk