Reeuwijks Bier Festival

Bierliefhebbers opgelet! Tijdens het Bier Festival Reeuwijk geniet je van de lekkerste speciaalbieren van het moment. Met meer dan 30 speciaalbieren op het menu komt dat wel goed! Maak kennis met nationale en internationale brouwerijen met elk hun eigen specialiteit. Het wordt een editie om nooit te vergeten!

Kijk hier voor meer info en het reserveren van tickets.

Informatie

Datum

Locatie: Reeuwijk-Brug

Bierliefhebbers opgelet! Tijdens het Bier Festival Reeuwijk geniet je van de lekkerste speciaalbieren van het moment. Met meer dan 30 speciaalbieren op het menu komt dat wel goed! Maak kennis met nationale en internationale brouwerijen met elk hun eigen specialiteit. Het wordt een editie om nooit te vergeten en we hopen dat we dit samen met jou mogen vieren!

Impressie

Programma

14:00 - 22:00 uur

Contactgegevens

  • Buitenomweg 5
  • 2811 BM, Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk