REFLEX SUMMERVIBES Twee shows

Het is weer tijd voor twee spetterende shows van Dansschool Reflex uit Reeuwijk. De kleuters dansen uitsluitend in show 1. Kom genieten van deze danstoppers. De deuren gaan een kwartier voor aanvang open. Veel plezier!

Reserveren van tickets kan vanaf zaterdag 8 juni.

Zo 7 juli 2024 | entree € 10,00 incl. pauzedrankje

SHOW 1 | 10.00 tot 12.00 uur TICKETS SHOW 1

SHOW 2 | 13.00 tot 15.00 uur TICKETS SHOW 2

Informatie

Datum7 juli 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk