Romeins schild maken

3 avonden – donderdag 23 mei / donderdag 30 mei / donderdag 6 juni

Tijd 19:30 – 22:00. Workshop gegeven door Huig Nijgh, bouwer van zijn eigen Romeinse schild. Maak in drie avonden van hout, leer en metaal en een Romeins schild zoals Huig zelf gedaan heeft.

Kosten € 40, – p/p voor drie avonden. Het schild kan een plek in het museum krijgen of tegen betaling van de materiaalkosten door de maker zelf gehouden worden.

Informatie

Datum23 mei 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

Hortus Populus

Contactgegevens

  • Limespad 1
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk