Romeinse kookworkshop

Tijd 17:00 – 19:30. Romeinse kookworkshop met Sacha Husken van Toen Ter Tafel.

Leer van een deskundige kok een achttal Romeinse gerechten maken, bereid de gerechten in groepsverband en leg aan voor de Romeinse maaltijd. Onder andere moretum, linzenstoofpot en kwartelpatina.

Kosten € 20, – inclusief de maaltijd.

Menuvoorstel van Sacha Husken:Moretum – kaas met knoflook en kruiden / Linzenstoofpotje / Champignons met honing / Kwartelpatina – vogeltjes in een aspergeomelet / Witvis met kaas en komijn / Kipsalade / Olijventapenade / Gekruid platbrood

Informatie

Datum14 juni 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

Hortus Populus

Contactgegevens

  • Limespad 1
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk