Romeinse muziek maken

1 middag – zondag 2 juni, tijd 13:30 – 16:00.

Workshop gegeven door Saskia Teunisse, blokfluitiste en muziekdocente. Mensen die een muziekinstrument bespelen, kunnen zich deze middag onderdompelen in Romeinse sferen. Wat weten we over de muziek van de Romeinen en hun instrumenten? We richten ons op de uitvoering van enkele muziekstukken uit die tijd, die overgeleverd zijn. Bladmuziek kan van tevoren worden toegestuurd, ook zang en percussie zijn welkom.

Kosten € 20, – p/p. We kunnen het muziekstuk in Bodegraven opvoeren op de Romeinendag zaterdag 15 juni.

Informatie

Datum2 juni 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

Hortus Populus

Contactgegevens

  • Limespad 1
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk