Romeinse tunica maken

1 middag – zaterdag 1 juni, tijd 13:30 – 16:00.

Workshop gegeven door Gert Jacob de Graaf, geholpen door Wilma Domburg, naaister van diverse tunica’s in 2023. Maak in één middag je eigen tunica. Keuze uit linnen stof uit de Romeinse tijd of neem je eigen(tijdse) stof mee.

Kosten € 20, – p/p. Je kunt de tunica dragen op de Romeinendag zaterdag 15 juni.

 

Informatie

Datum1 juni 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

Hortus Populus

Contactgegevens

  • Limespad 1
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk