Rommelmarkt in en rond de Ontmoetingskerk

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert de Protestantse Wijkgemeente Emmaüs Bodegraven haar jaarlijkse rommelmarkt. Iedereen is weer welkom van 08.30 tot 13.00 uur, in en rond de Ontmoetingskerk aan de Willemstraat / Spoorstraat te Bodegraven. Naast de verkoop van de tweedehands spullen wordt aan het Rad van Fortuin gedraaid. Hierbij kun je leuke en mooie prijzen winnen, waaronder enkele hoofdprijzen.

In ’t Centrum is een ‘terras’ waar de bezoekers, voor en na het snuffelen bij de kramen, rustig wat kunnen drinken. Binnen staan de kramen met kleding, curiosa, speelgoed, elektra, boeken, lp’s en dvd’s. Buiten staan de kramen met meubelen, huishoudspullen en glas- en aardewerk. Ook kun je heerlijke oliebollen kopen en kinderen, maar ook ouderen, kunnen meedoen aan diverse spelletjes.

De opbrengsten van de rommelmarkt gaan naar diverse goede doelen: naar de Ontmoetingskerk voor het plaatsen van zonnepanelen, naar Local Care voor noodhulp aan Oekraïne en naar een nog nader te bepalen doel. De organisatie hoopt op een goede en gezellige markt en………..op een mooie opbrengst!!

Informatie

Datum10 juni 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Rommelmarkt:
08.30 tot 13.00 uur

Ontmoetingskerk aan de Spoorstraat/ Willemstraat

Contactgegevens

  • Spoorstraat 11
  • 2411 ED Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk