Rommelmarkt rond Dorpskerk Reeuwijk-Dorp

Op 13 april organiseren we weer een rommelmarkt rond de Dorpskerk in Reeuwijk-Dorp. Vooral tweedehands spullen maar er zullen ook een aantal kramen met nieuwe spullen aanwezig zijn.

Verder is er een gezellig terras waar koffie, thee en limonade te verkrijgen is. Daarnaast zullen er ook warme snacks aanwezig zijn. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen. Zo kan is er voor ieder wat wils!

Waar en wanneer?
Rond de Dorpskerk in Reeuwijk-Dorp (Kerkweg 2, 2811 KD).
Op zaterdag 13 april 2024 van 08:30 tot 14:00.

 

 

 

Informatie

Datum13 april 2024

Locatie: Reeuwijk-Dorp

Impressie

Programma

08:30 - 14:30 uur

Rommelmarkt rond Dorpskerk Reeuwijk-Dorp

Contactgegevens

  • Kerkweg 2
  • 2811 KD Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk