Run Into Dance XL – 2 shows

Na het grote succes van vorig jaar keert Run Into Dance XL dit jaar terug!

Studio Forza en het Evertshuis werken samen tijdens dit nieuwe dance-event. Dansvoorstellingen met ruim 120 dansers, ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor dans.

Choreografieën van verschillende dansscholen uit de regio zorgen voor inspiratie en variatie op dansgebied. Verbinding met en tussen dansers staat centraal. Moderne dans, klassiek ballet en contemporary worden afgewisseld met urban dansstijlen als hiphop, streetdance, breakdance en jazz funk. Laat je inspireren en kom kijken naar deze mooie dansshows met lokaal én regionaal danstalent!

ZATERDAG 13 JANUARI 2024

DANS

SHOW 1 AANVANG 14:00 uur TICKETS SHOW 1

SHOW 2 AANVANG 20:00 uur TICKETS SHOW 2

ENTREE € 15,00 incl. drankje/ € 13,50 voor (duo)VRIENDEN

Fotograaf: Lisanne van Uunen

Informatie

Datum13 januari 2024

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk