Ruud broekhuizen – het draad

De in Bodegraven geboren Ruud Broekhuizen is terug in het Evertshuis. Na zijn succesvolle programma De Lege Plek presenteert hij nu zijn tweede voorstelling: Het Draad.

Met poëzie, verhalen, spoken word en muziek neemt Ruud ons mee in een zoektocht naar wat vrijheid is. Hij vertelt over zijn ontmoetingen met mensen die naar Nederland zijn gekomen voor hun vrijheid, maar eigenlijk helemaal niet zo vrij zijn. Hij probeert in het hoofd te kruipen van iemand die voor de vrijheid iemand heeft moeten doden. En hij kijkt naar zijn eigen leven: hoe moet hij zijn eigen kinderen vrij laten nu die het huis uit gaan.

Een ontroerende en soms confronterende voorstelling waarin Ruud Broekhuizen al zijn talenten bij elkaar brengt: een boeiende verteller, een ontroerende dichter en een verrassende theatermaker.

Informatie

Datum13 oktober 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk