Schilderlessen

In het voorjaar van 2021 worden er weer schilderlessen gegeven door Nisett de Wit. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Alle niveaus door elkaar zodat je elkaar kan inspireren. Er wordt in een klein groepje van maximaal 6/7 personen gewerkt zodat ieder voldoende aandacht krijgt.

Je leert schilderen zoals de oude meesters met een losse toets. De eerste serie lessen zal bestaan uit opdrachten om daarna verder te gaan naar werken met meer kleur en vrij naar keuze. De ervaring is, als je in de basis eerst goed leert schilderen met licht en donker dan heb je daar later veel profijt van en ieder onderwerp gaat je makkelijker af.
De lessen worden gegeven op een sfeervolle locatie, HOEK 29 in Bodegraven. Op loopafstand van het station, vrij parkeren in de omgeving.

De lessen worden per blok van acht lessen aangeboden. Één blok van acht lessen kost € 155,00.

Kijk voor aanmelding of informatie op de website of stel je vraag telefonisch of per mail.

Informatie

Datum06/03/2021 20/03/2021 03/04/2021 17/04/2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

Nisett de Wit, Nieuwerbrug

Programma

10:00 - 12:30 uur

Schilderlessen

Contactgegevens

  • Marktstraat 29
  • 2411 BE Bodegraven
  • 0348 - 753351 of 06-15263957
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk