SDWA Dorpenfeest

Stichting Driebruggen Waarder Actief (SDWA) organiseert traditiegetrouw op de eerste zaterdag van juni  een gezellige dorpendag voor jong en oud. Om 10 uur vertrekt de brommertocht en vanaf  10.30 uur zijn er op het feestterein bij Kiela in Driebruggen doorlopend verrassende activiteiten en spectaculaire demonstraties. Rond 15 uur start het muziekprogramma. De band She sluit ’s avonds de dag spetterend af. De SDWA-dorpendag wordt mogelijk gemaakt door onze vele trouwe supporters en vrijwilligers. Zien we je ook op 3 juni?

Bekijk hier het programma.

 

 

 

Informatie

Datum3 juni 2023

Locatie: Waarder

SDWA Dorpenfeeest

Contactgegevens

  • Kielaterrein, De Groendijck 15
  • Driebruggen
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk