SIZA Vrouwen- ochtend

Op vrijdag 9 juni is dan echt de laatste SIZA ochtend van dit seizoen gepland. Die zal in het teken staan van lofprijzen m.m.v. het koor Women in Grace uit Alphen ad Rijn. Ook zullen we God danken voor het Siza seizoen en voor al het moois dat we mochten horen. Verschillende werkwoorden rondom geloven zijn besproken en veel mooie liederen hebben we daarbij gezongen.

De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur in het Anker (Pastorieplein 2) en is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving. Vanaf 9.30 gaan de deuren open voor koffie of thee (kleine bijdrage gevraagd) met wat lekkers. Van harte welkom en neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee!  Fijn om elkaar dan te ontmoeten, Samen In Zijn Aanwezigheid.

SIZA is ook te vinden op Facebook en je kunt hen mailen. Charlotte is telefonisch bereikbaar: 06-40481754.

 

 

 

 

Informatie

Datum9 juni 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

SIZA, Bodegraven

Programma

09:30 - 11:30 uur

SIZA Vrouwenochtend

Contactgegevens

  • Pastorieplein 2 (Het Anker)
  • 2411 BC Bodegraven
  • 06 - 40481754
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk