Sluipwijkse markt in Reeuwijk

Ook dit jaar wordt er weer de Sluipwijkse markt georganiseerd. Op de markt in Sluipwijkse sferen is er weer veel te koop en genoeg te doen en te beleven. Voor jong en oud zijn er leuke spellen. Daarnaast is er o.a. heerlijk vers gerookte paling, planten, fruit, oliebollen, curiosa en boeken te koop. Zien we je op de markt?

Informatie

Datum24/09/2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

E. Smit

Programma

Vrijdag 18.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Sluipwijkse markt 2022 in Reeuwijk

Contactgegevens

  • 's-Gravenbroekseweg 85b
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk