Smaakwandeling in Bodegraven

Ontdek wandelend het smaakvolle Bodegraven!

Restaurant ‘t Zwaantje, Brouwcafé de Molen, Restaurantje aan de Rijn en Restaurant De Munt nodigen iedereen uit voor een sportieve en lekkere middag. Tussen 12.00 en 17.00 uur wandel je naar deze mooie horecagelegenheden.

De wandeling door Bodegraven langs de Oude Rijn bedraagt circa 7 kilometer. Je kunt via het mooie Limespark de wandeling uitbreiden naar circa 10 kilometer en mocht je voorkeur uitgaan naar een korter rondje is dit circa 4,5 kilometer (via de brugstraat).

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Informatie

Datum11 september 2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Meiden met Smaak

Programma

12.00 - 17.00 uur

Smaakwandeling in Bodegraven

Contactgegevens

  • Startpunt: Dammekant 48
  • 2411 CE Bodegraven
  • 06 - 14355030
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk