Speelbos & Sanne Zweije – Tik Tak Slaap(2+)

Een getikte peutervoorstelling over pop die niet gaat slapen en mama die daar getakt van wordt! Geïnspireerd op ‘Welterusten Kleine Beer’ van Martin Wadell. 

Tik…tak…tik…tak… Pop kan niet slapen. Tik…tak…tik…tak… Er moet nog een lichtje aan. Tik…tak…tik…tak… Mama!  Zelfs met alle lichten aan kan pop niet slapen. Ze is bang voor het donker. Mama is moe. Ze wil graag een boekje lezen. Ze is getikt…getakt… dat pop niet gaat slapen. Zullen alle sterren genoeg licht geven voor pop? 

In Tik Tak Slaap tovert een actrice een ladekast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en hilarische geluiden speelt zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt. Een grappige, lieve en vaak herkenbare voorstelling voor piepjong en poepie oud. 

Tik Tak Slaap speelde o.a. op Oerol, de Parade en het Silk Road Festival te Xi’an – China.

Theaterkrant:  “Van begin tot eind fascinerend.” 

Kaartverkoop via de website

 

Informatie

Datum: 29 januari 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

© Foto Moon Saris

Programma

Aanvang: 10.00 uur
Entree: € 7,50 (exclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk