Sportief in mei, ben jij er bij?

De meivakantie zit eraan te komen. Niks is leuker dan iedere vrije dag besteden aan dingen waar je blij van wordt. Dit kan! De Buurtsportcoaches organiseren verschillende sportieve activiteiten waar jij bij kan zijn. 

Oud Hollandse Spelen
Op maandagochtend 26 april ga je terug in de tijd. Een tijd van gezelligheid, saamhorigheid en spelletjes spelen. Kom in de kleuren van Nederland en vier (alvast) de verjaardag van de Koning tijdens deze Oud Hollandse Spelen. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar worden verwelkomt van 09:15 t/m 10:15 uur op het terrein van AKV-Vriendenschaar. Ben je tussen de 7 en 10 jaar, dan kan je mee spelen van 10:30 t/m 11:30 uur.

Softbal/Honkbal Clinic
Vindt jij het leuk om te gooien, rennen en te samenwerken? Tijdens deze clinic komt dat allemaal aan bod. Meer informatie over deze dag wordt binnenkort onthuld. Houd dan ook de website en sociale media van de Buurtsportcoaches in de gaten.

Disc Golf & 30 second games
Woensdagmiddag 12 mei ga je bewegen en een wat onbekende sport beoefenen. Van 14:00 t/m 15:30 uur staan er leuke en sportieve activiteiten op de planning. Een combinatie van 30 second’s spelletjes en Disc golf. Disc golf lijkt in veel opzichten op het traditionele golf, alleen nu met een frisbee in de hand. Lukt het jou om met zo min mogelijk worpen de frisbee in het doel te krijgen?

Sport Try-Out Weerbaarheid
In de vakanties hebben is er alle tijd om lekker actief bezig te zijn! Op donderdag 13 mei is er een actieve ochtend in het verschiet. Voetbalvereniging De Rijnstreek te Nieuwerbrug werkt met enthousiasme mee door hun terrein open te stellen. Verschillende verenigingen vanuit de gemeente verzorgen workshops en gaan je laten ervaren hoe je aan je weerbaarheid kan werken. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn welkom om verschillende sporten uit te proberen.

BoRe route voor Spieren voor Spieren
Als toevoeging op de A4D daagse hebben de Buurtsportcoaches een extra route voor iedereen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. In elke dorpskern kun je in de hele maand Mei straks een stempel verkrijgen. De route van 30 kilometer is bedacht om aandacht te geven aan het goede doel Spieren voor Spieren. De dorpskernenroute kan worden volbracht door alle manieren van vooruit komen, waaronder;  wandelen, fietsen of bijvoorbeeld skeeleren.

Hou de sociale kanalen en de website van de Buurtsportcoaches goed in de gaten voor meer informatie en inschrijvingen.

Insta: senwbr
F: /SenWBR

 

Informatie

Datum12/05/2021 13/05/2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

SenW Bodegraven-Reeuwijk

Sportief in Mei, ben jij er bij?

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172-727880
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk