Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie!

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2020, tijdens de herfstvakantie, zullen er op het complex van Esto, uit Bodegraven, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Uiteraard zijn er maatregelen getroffen om de dagen coronaproof te maken!

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode:
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

INSCHRIJVEN:
Je kan je inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen door hier te klikken of door te gaan naar deze website.

Iedereen mag zich aanmelden, je hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

Informatie

Datum21/10/2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Jeugdvoetbalopleiding

Programma

10:00 - 16:15 uur

Sportieve Jeugdvoetbaldagen in Bodegraven

Contactgegevens

  • Kievitsheuvel 1
  • 2411 LL Bodegraven
  • 06 - 48563540
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk