Sportweek van de buurtsportcoaches!

Op 3, 4, 5 en 6 augustus staan de ochtenden geheel in teken van lekker bewegen! Iedere ochtend zullen er op verschillende plekken in de gemeente meerdere sporten te beleven zijn. Elke ochtend staan meerdere sportverenigingen klaar voor de jeugd, om op sportieve wijze kennis te maken met onder andere: voetbal, dans, boksen, volleybal, korfbal en atletiek!

Welke sporten er per dag centraal staan, blijft een verrassing. Per ochtend worden er verschillende sporten gedaan, iedere ochtend is anders! Aan de hand van een doordraaisysteem komen meerdere sporten voor de jeugd aan bod.

Buurtsportcoach Lisette Verleun licht toe over de sportweek: ,,Vanwege de corona crisis hebben sportverenigingen, net als vele anderen, helaas een lastige tijd gekend. Voor sommigen is dit nog steeds een moeizame periode. Op deze manier willen wij de verenigingen in het zonnetje zetten, want dat verdienen ze! Wij zijn de verenigingen erg dankbaar dat er zoveel verschillende partijen van deze sportweek een succes willen maken. Door de sporten met elkaar te combineren, hopen we er een hele leuke, maar bovenal sportieve week van te maken! Daarnaast is het voor de jeugd leuk om tijdens de zomervakantie elkaar weer op te zoeken en lekker sportief bezig te zijn. Bovenal vinden we het belangrijk dat de jeugd ziet wat onze gemeente allemaal voor sportieve activiteiten te bieden heeft, want dat is een hoop en daar zijn wij erg trots op!”.

De sportweek-agenda ziet er als volgt uit:
Maandag 3 augustus bij Rohda’76, Broekveldselaan 2 te Bodegraven
Dinsdag 4 augustus bij CKV Reeuwijk, Buitenomweg 1 te Reeuwijk-Brug
Woensdag 5 augustus bij VVBodegraven, Groene Zoom 2 te Bodegraven
Donderdag 6 augustus bij WDS, J.H Kielastraat 29 te Driebruggen

Ben jij tussen de 6 t/m 18 jaar en wil je meerdere sporten op één dag doen/proberen? Meld je aan via de website. Let op: je kan je aanmelden tot uiterlijk donderdag 30 juli. De kosten zijn per ochtend € 2,50 p.p. Uiteraard worden de regels volgens het RIVM opgevolgd. Voor meer informatie kan je mailen. Tot dan!

Informatie

Datum: 04/08/2020 05/08/2020 06/08/2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Buurtsportcoach Zorg & Welzijn Bodegraven-Reeuwijk

Programma

09:15 - 11:30 uur

Sportweek van de buurtsportcoaches!

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 06 - 52331036
logo-BBR

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk