De Zon presents: Spotlight

Spotlight is een maandelijks terugkerend feest voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Ben je dus nog geen 18 maar wil je er wel lekker op uit. Dan ben je bij De Zon aan het juiste adres. De entree is zoals altijd gratis en DJ Collin Sterling zorgt weer voor de gezelligste deuntjes en de vetste beats.  Jij komt toch ook?!

Bekijk de flyer en kijk hier voor meer informatie.

 

Informatie

Datum28/10/2022

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Eiber 130
  • 2411 LC Bodegraven
  • 0172 - 615233
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk