Supkids

Suppen wordt steeds populairder onder volwassenen, maar ook kinderen vinden het heel leuk om te doen. Het biedt erg veel plezier aan kinderen. Je gaat aan de slag met een supboard en de suppeddel. Bij het suppen worden talloze spiergroepen gebruikt, waardoor het een volwaardige sport is. Ook de coördinatie, balans en conditie wordt tijdens het suppen verbeterd.

In de maand september is er iedere woensdagmiddag Supkids voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar. de kosten zijn € 10,00 p.p.

Ga gauw een kijkje nemen en kijk of dit ook wat voor jou is!

Informatie

Datum23/09/2020 30/09/2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Sup & Watershop Reeuwijk

Programma

15:00 - 16:00 uur

Supkids

Contactgegevens

  • Verlengde Breevaart 3
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 - 235116
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk