Tekencursus voor beginners

De tekencursus wordt gegeven door Nisett de Wit en start op dinsdagavond 17 maart. De lessen zijn om de week. Je leert tekenen met de academische methode van Charles Bargue, een snelle techniek met mooi resultaat. Er wordt gewerkt met verschillende materialen, potlood, houtskool, pastelkrijt en aquarel potloden. Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen.

Introductie Nisett de Wit
Nisett de Wit, (1964) wonende te Nieuwerbrug volgt o.a de opleiding voor ambachtelijke 17e eeuwse schildertechnieken bij de Renshof academie in Utrecht. In het leerproces heeft zij al diverse onderwerpen geprobeerd. Haar voorkeur gaat echter uit naar portretten, zij is gefascineerd door gezichten. Het schilderen van een portret is voor haar geconcentreerd werken met hart en ziel.

Deze workshops/cursussen vinden plaats bij Hoek 29 in Bodegraven.

Kijk voor meer informatie op de website.

Informatie

Datum: 17 maart 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Nisett de Wit

Programma

19:15 - 21:30 uur

Tekencursus voor beginners

Contactgegevens

  • Marktstraat 27-29
  • 2411 BE Bodegraven
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk