Tent-Event-Reeuwijk

Dit jaar is editie 2021 de 9e Tent-Event, deze wordt gehouden op 21 en 22 oktober.

Tijdens het Tent-Event worden er diversen activiteiten georganiseerd voor diverse leeftijd groepen. In de morgen een programma voor de kinderen tot 12 jaar, denk daarbij aan Poppentheater, spel en knutsel ochtend. In de middag een programma voor de tieners, met bijvoorbeeld muziekworkshop, spreker, voetbalcompetitie, stormbaan en diverse andere spelen. In de vooravond is er de poppenkast met een leuk spannend avontuur. In de avond is er een avond voor mannen en tieners en de creatieve lady’s only avond. De vrijdagavond is de afsluiting met Lampionnen-/fakkeloptocht, live muziek in de tent een kampvuur.

Wil je niets missen, kijk op Facebook, kijk op YouTube en houd hun site in de gaten.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt of je wilt iets met ons delen klik dan hier en wij zullen reageren en of kontakt opnemen.

Tent-Event-Reeuwijk is een non-profit organisatie die vanuit de Ichthuskerk Reeuwijk-Brug en Dorpskerk te Reeuwijk-Dorp activiteiten organiseert voor iedereen in de gemeente Reeuwijk en omstreken.

Informatie

Datum22/10/2021

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Tent-Event-Reeuwijk

Programma

21 oktober: 10:00 - 20:15 uur
22 oktober: 10:00 - 18:30 uur

Tent-Event-Reeuwijk

Contactgegevens

  • Fokkerstraat (parkeerplaats naast de Ichthuskerk)
  • 2811 DZ Reeuwijk-Brug
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk