Tent-Event-Reeuwijk

Dit jaar is editie 2020 de 8e Tent-Event-Reeuwijk. Dit vindt plaats op het parkeerterrein aan het einde van de Fokkerstraat (ter hoogte van nummer 5) in Reeuwijk. Iedereen is natuurlijk heel erg welkom en de toegang is helemaal gratis!

Tijdens het Tent-Event worden er diversen activiteiten georganiseerd voor diversen leeftijd groepen. In de morgen een programma voor de kinderen tot 12 jaar, denk daarbij aan Poppentheater, spel en knutsel ochtend. In de middag een programma voor de tieners, met bijvoorbeeld muziek workshop, spreker, voetbal competitie, stormbaan en diversen andere spelen. In de vooravond is er de poppenkast met een leuk spannend avontuur. In de avond is er een avond voor mannen en tieners en de creatieve lady’s only avond. De vrijdagavond is de afsluiting met Lampionnen/fakkel optocht, live muziek in de tent en kampvuur.

Wil je niets missen, kijk dan op Facebook en houd deze site in de gaten of kijk op hun website.

Tent-Event-Reeuwijk is een non-profit organisatie die vanuit de Ichthuskerk Reeuwijk-Brug en Dorpskerk te Reeuwijk-Dorp activiteiten organiseert voor iedereen in de gemeente Reeuwijk en omstreken.

Informatie

Datum: 22/10/2020 23/10/2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Team Tent-Event-Reeuwijk

Tent-Event-Reeuwijk

Contactgegevens

  • Fokkerstraat 5
  • 2811 VA Reeuwijk
logo-BBR

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk