Tent-Event-Reeuwijk

Tent-Event-Reeuwijk gaat door en wel op 21 t/m 23 oktober 2020: we organiseren het dit jaar DIGITAAL met activiteiten waar je zelf en met anderen kan deelnemen bv speurtocht, knutselen (pakketje ophalen in onze afhaal Tent), Crea Bea met Bloemen voor de dames (pakket afhalen in onze afhaal Tent en thuis lekker bezig zijn!), poppentheater voor de kinderen te volgen via o.a. live stream en afsluiting op de vrijdag met Walking Diner waar iedereen aan mee kan doen; kinderen, tieners, volwassenen en senioren, lekker wandelen door Reeuwijk en onderweg lekker eten.

Alles wordt volgens de geldende corona maatregelen georganiseerd!

Wil je niets missen, kijk dan op Facebook en houd deze site in de gaten of kijk op hun website.

Tent-Event-Reeuwijk is een non-profit organisatie die vanuit de Ichthuskerk Reeuwijk-Brug en Dorpskerk te Reeuwijk-Dorp activiteiten organiseert voor iedereen in de gemeente Reeuwijk en omstreken.

Informatie

Datum22/10/2020 23/10/2020

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Team Tent-Event-Reeuwijk

Tent-Event-Reeuwijk

Contactgegevens

  • Fokkerstraat 5
  • 2811 VA Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk