teun van den elzen – meer kan ik er niet over zeggen

Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret. Hij won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijf voor “Dit Was Het Nieuws”, is columnist bij “Spijkers met Koppen”, speelde op Lowlands en studeerde intussen cum laude af als politicoloog.

Zijn debuutvoorstelling (★★★★ Volkskrant) gat over seks en politiek. Vooral politiek. Want het vertrouwen in de overheid is historisch laag. En dat is volgens Teun volledig terecht.

Dus hij heeft eigenlijk maar één vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten? Bewapend met vlijmscherpe grappen gaat hij samen met het publiek op zoek naar het antwoord.

 

VRIJDAG 6 OKTOBER 2023

CABARET

AANVANG 20:00 UUR

ENTREE € 19,50 incl. drankje

Check voor meer info en hilarische filmpjes van Teun zijn eigen website: https://teunvandenelzen.nl/

Informatie

Datum6 oktober 2023

Locatie: Bodegraven

Impressie

Fotograaf: Marc Koppen

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk