Geannuleerd – Tim Knol – Lost & Found 2

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus is deze voorstelling geannuleerd. Er wordt geprobeerd een nieuwe datum te vinden. Hiervan word je per e-mail op de hoogte gebracht. De tickets blijven geldig. Mocht je verhinderd zijn neem dan even contact met ons op via de e-mail.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Na het verschijnen van zijn debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed meerdere theatertours. In Lost & Found 1 maakte het theaterpubliek kennis met de verzamelaar Tim. In Lost & Found 2 speelt hij veel werk van zijn cd Cut the Wire(2018), maar ook een aantal prachtige covers.

De Volkskrant gaf het album ‘Cut the Wire’ 4 sterren: ‘…frisheid in de wiegende, elegante melodieën die Knol zo mooi kan schrijven én met zijn heldere stem zo mooi kan inkleuren…Gewoon mooie muziek maken, dat is nu het devies, maar hij doet hier meer dan dat.’

Kaartverkoop via de website

Informatie

Datum: 28 mei 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 19,00 (inclusief drankje)

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk