Tweedaagse natuur-special schilderen en tekenen

Schilder of teken de mooiste wolkenluchten, die ene prachtige boom, een lieflijk landschap of die mooie spiegeling in het water. Dit en veel meer kan je doen in twee dagen. Je tekent of schildert met verschillende materialen en technieken.
In het weekend van 3 en 4 juli kan je je verdiepen in wolken, bomen, water, natuur en landschap.

Kijk voor meer informatie op de website van Nisett de Wit.

Informatie

Datum04/07/2021

Locatie: Nieuwerbrug

Impressie

Nisett de Wit, Nieuwerbrug

Programma

10:00 - 16:00 uur

Tweedaagse natuurspecial schilderen en tekenen

Contactgegevens

  • De Bree 13
  • 2411 BE Nieuwebrug aan den Rijn
  • 06 – 15263957
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk