Tweedaagse portret-special

Met deze portret-special ga je terug naar de basis. Deze special is geschikt voor zowel beginners alsook voor gevorderden. De eerste dag schilder je in sepia/grisaille kleuren, de tweede dag schilder je in kleur waarbij een demo wordt gegeven van huidskleuren mengen. Na afloop van de workshop ga je met twee door jou geschilderde portretten naar huis.

Kijk voor meer informatie op de website van Nisett de Wit.

Informatie

Datum11/12/2022

Locatie: Nieuwerbrug

Impressie

Nisett de Wit, Nieuwerbrug

Programma

10:00 - 16:00 uur

Tweedaagse portret-special schilderen

Contactgegevens

  • De Bree 13
  • 2415 BE Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 06 – 15263957
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk