Ukkieconcert (2+)

In verband met de nieuwe maatregelen van het kabinet en het RIVM heeft het Evertshuis besloten alle voorstellingen, films en overige activiteiten in de theaterzaal te annuleren tot en met 31 maart. Met dit besluit hopen we verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Het Ukkieconcert van woensdag 18 maart is verplaatst naar woensdag 13 mei.

Uw tickets blijven uiteraard geldig. Mocht u op deze datum verhinderd zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@evertshuis.nl   

Excuses voor het ongemak, de gezondheid van alle bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en artiesten vinden wij belangrijk.

Muziek maken is leuk! Peuters gaan samen met hun (groot)ouders op muzikale ontdekkingsreis: samen zingen, spelen en bewegen. Kinderen leren en ontdekken nieuwe geluiden, verhalen en bewegingen. En de ouders blijven natuurlijk niet zitten. Het zijn concerten waarbij de allerkleinsten zich helemaal kunnen uitleven.

Een thema staat vaak centraal, bijvoorbeeld één van de seizoenen of een feestdag. De Ukkieconcerten worden gegeven door muziekdocente Lucienne de Valk.

Kaartverkoop via de website

Geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Informatie

Datum: 13 mei 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Aanvang: 9.30 uur
Entree: € 5,00 per kind, 1 ouder of verzorger gratis

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk