Ukkiepret (2+) Bewegen op muziek

Dansen is leuk! Bij Ukkiepret gaan peuters met hun (groot)ouders op ontdekkingsreis: samen dansen, spelen en bewegen. Vaak staat een thema centraal, bijvoorbeeld de herfst of een feestdag. Dansdocente Elfrieda Penders neemt de Ukkies mee op het podium en de (groot)ouder blijft er gezellig bij.

De voorstelling duurt max. 45 minuten.

WO 18 SEPT | 9.30 uur | € 8,50 per kind incl. 1 ouder/verzorger gratis

Informatie

Datum18 september 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk