Unieke uitvoering “de Messiah” in Waarder

De Gospelkoor JOY voert “de Messiah” uit in de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder. Een prachtige uitvoering die je niet mag missen!
Tore W. Aas, de muzikaal leider van het bekende Oslo Gospel Choir, is de componist en tekstschrijver van de Messiah. Het is een musical dat het verhaal over het leven van Jezus vanaf de geboorte tot en met Zijn Opstanding verteld.
The Messiah is een Pop-Oratorium met 25 liedjes verspreid over 12 delen. In elk van die 12 delen wordt een deel uit Jezus leven belicht. Zo is er een deel over de verschillende namen en kenmerken die de mensen Jezus toedichten. En er zijn delen over bijvoorbeeld de wonderen en de gelijkenissen.
Het Pop Oratorium eindigt met Hallelujah! Hallelujah! Christ is risen from the dead! He’s no longer in the grave, He’s alive and well, just like He said.
Wij nodigen je van harte uit dit concert bij te wonen. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Kaarten à € 5,-  kunt u reserveren via de e-mail of zijn verkrijgbaar aan de deur.

Iedereen is van harte uitgenodigd om dit unieke concert bij te wonen!

Informatie

Datum: 22 februari 2020

Locatie: Waarder

Impressie

PKN Gereformeerde Kerk Waarder

Programma

20:00 uur

Unieke uitvoering "de Messiah" in Waarder

Contactgegevens

  • Dorp 14
  • 3466 NG Waarder
  • 0348 - 502275
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk