Vandaag al een “Ommetje” gemaakt?

Mogen de Buurtsportcoaches (coronaproof) met je wandelen?

Heb je vandaag al een “Ommetje” gemaakt?! Iedere donderdagochtend zijn er mogelijkheden om, 1 op 1 of in groepjes (maximaal 4 personen) 20 minuten te wandelen met een Buurtsportcoach.

Je gaat gezellig samen stappen met een Buurtcoach op jouw niveau. Dit geeft je de kracht om een volgende keer zelf te wandelen! Mocht je toch liever iemand hebben om mee te wandelen, dan kan je je uiteindelijk aanmelden voor een “wandelmaatje“. De wandeling met de Buurtsportcoach is gratis. Zij trekken hun wandelschoenen alvast aan.

Aanmelden kan via hun website.

Voor vragen kan je mailen of bellen.

Informatie

Datum29/04/2021 06/05/2021 13/05/2021 20/05/2021 27/05/2021

Locatie: Bodegraven

Impressie

SenW Bodegraven-Reeuwijk

Vandaag al een "Ommetje" gemaakt?

Contactgegevens

  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 – 72780
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk