Viggo Waas – De Meestervoorspeller (try-out)

Viggo Waas speelt ‘De Meestervoorspeller’, maar wie is hij? Welke gedaanten neemt hij aan, is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? Of is hij Charles Aznavour? De Meestervoorspeller komt troost en onzekerheid bieden aan alle mensen.

Dertig jaar speelde Viggo Waas samen met zijn vrienden Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, als het succesvolle cabaretgezelschap NUHR. Nu is het weer tijd om solo het toneel op te stappen. Het mag misschien vreemd klinken, maar dat vindt hij nog steeds het leukste wat er is.

TIP! Boek vooraf een heerlijke THEATERHAP à € 16,50 p.p.

Tickets: www.evertshuis.nl/viggo-waas

Informatie

Datum: 16 november 2019

Locatie: Bodegraven

Impressie

©Foto: Danielle-Kwaaitaal

Programma

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 19,00 inclusief drankje

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk