Walking triathlon : 3 activiteiten, maar dan langzaam!

Hou jij van bewegen, maar hoef je niet zo nodig een wedstrijd te doen? En wil je de tijd nemen om te genieten? En dit gezellig samen doen? Dan is een walking triathlon iets voor jou!
Een rondje zwemmen in de Surfplas, gevolgd door een mooie fietstocht rond het Reeuwijkse Plassengebied, en als afsluiter een heerlijke wandeltocht in deze prachtige omgeving.

Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Informatie

Datum26 juni 2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Contactgegevens

  • Reeuwijkse Plassen
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk