Workshop zilveren sieraad

DOE IETS UNIEKS, GA EDELSMEDEN!
Altijd al eens een kijkje bij de edelsmid willen nemen? Ga dan een workshop doen bij Uniek Sieraad in Reeuwijk en maak zelf een zilveren sieraad!

In het gezellige  atelier aan het water krijgen alle deelnemers zelf een werkbank met professioneel gereedschap. Daarmee kun je aan de slag om zelf een mooi sieraad te gaan maken, natuurlijk onder deskundige begeleiding. Je krijgt uitleg over de verschillende technieken, bijv. hoe je moet zagen, schuren, vijlen, polijsten, hameren en afwerken. Je mag alle werkzaamheden zelf uitvoeren, maar uiteraard zijn Jannita en Ron Rijgersberg  er om je te helpen.

Er worden verschillende workshops gegeven. Naast het maken van een zilveren sieraad kun je ook terecht voor een Mini-cursus van een hele dag. Paren kunnen zelf relatie- of trouwringen maken. En heb je zelf nog wat “oud” goud in een laatje liggen? Maak er dan een nieuw sieraad van!

Ervaring of voorkennis zijn niet nodig, zij zorgen er voor dat iedereen met een mooi sieraad naar huis gaat! Daarnaast zorgen zij natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en iets te snoepen.

Het atelier is aangepast aan de regels van het RIVM.

WORKSHOP ZILVEREN SIERAAD
Tijdens deze workshop heb je zelf de keuze! Wat wil je maken? Een fantasiering, broche, hanger of oorbellen?  Liever 3 aanschuifringetjes? Je mag ter plekke kiezen. Er zijn veel voorbeelden aanwezig zodat je een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is.
Je start met een strip of plaatje zilver. Het ontwerp wordt op het  zilver overgebracht en uitgezaagd.  Zagen, slijpen, vijlen, solderen, schuren, polijsten etc.,  je mag het allemaal zelf doen! Lukt het even niet? Dan krijg je hulp zodat je weer verder kunt en je na afloop trots naar huis kunt met je eigen unieke sieraad! Het is bij deze workshop ook mogelijk om één of meer steentjes in het sieraad te (laten) zetten.

De workshop duurt 3 tot 3 ½ uur, afhankelijk van het gekozen sieraad.

Meer weten over tijden, prijzen en aanmelden? Ga naar hun site.

 

 

 

Informatie

Datum14/12/2021 08/01/2022

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Uniek Sieraad, Reeuwijk

Workshop zilveren sieraad

Contactgegevens

  • 't Kerkestuk 95
  • 2811 BE Reeuwijk
  • 06 - 19610979
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk