Patisserie XL Workshop – Thema “Hollandse Patisserie”

Patissiers Femke en Sander zijn twee banketbakkers en werken ambachtelijk en met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart). Zij hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streek markten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.

Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoenworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerstal workshop en chocolade stoombootworkshop.

Wil je meedoen met de workshop met thema “Hollandse Patisserie”, dat kan!

Praktische informatie
Reserveren kan via tel.: 0182 – 503707 of via de e-mail.
Adres: Patissiers Femke en Sander, Jan Tinbergenstraat 27c, 2811 DZ  Reeuwijk

Handig om te weten:
* De workshops worden het hele jaar door gegeven.
* Het hele jaar door worden nieuwe data gepland voor de workshops
* Komt de datum niet uit, dan kan je mailen
* Wanneer je met een eigen groep een workshop wilt volgen, kan in overleg een datum en tijd afgesproken worden

Kijk hier voor de geplande data.

Informatie

Datum24/02/2024

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Patissiers Femke en Sander, Reeuwijk

Patisserie XL Workshop - Thema "Hollandse Patisserie"

Contactgegevens

  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 503707
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk