Zing Nederlands met me

Elke eerste dinsdag van de maand (van september tot en met april) organiseert het Evertshuis in samenwerking met Bibliotheek De Groene Venen dit evenement.

‘Zing Nederlands met me’ is een gratis meezingconcert voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren gebruiken, omdat zingen leuk is en een taal leren sneller gaat als je dit zingend doet. Het is bovendien voor iedereen die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten.

In de theaterzaal komen een uur lang bekende Nederlandse liedjes aan bod, bijvoorbeeld ‘In Holland staat een huis‘, ‘Het is altijd lente..‘ of ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer. Onder professionele begeleiding van zangdocente Tessa Maalcke en Peter op gitaar.

Plezier staat voorop!

Meer informatie via de website

De volgende editie is op:

  • Dinsdag 7 april 2020

Informatie

Datum: 3 maart 2020

Locatie: Bodegraven

Impressie

Programma

Tijd: 10:30 uur tot 11:30 uur
Entree: Gratis

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk