Camping in het groen

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is de perfecte plek als u op zoek bent naar een heerlijke en ontspannende vakantie! Wilt u lekker kamperen in het groen? U vindt er fijne campings/groepsaccommodaties midden in de natuur. Bovendien is een verblijf in de natuur stress verlagend en creatief verhogend. Ervaar het zelf! Boek een buitenvakantie!

Camping De Hollandse Boerderij

Midden in de polder in het lintdorp De Meije, omringd door sloten en weilanden, ligt camping De Hollandse boerderij. U vindt er de sfeer en de rust van het boerenleven. De camping biedt, naast vaste standplaatsen, een passantenveld met 25 kampeerplaatsen. Voor groepen zijn 3 goed uitgeruste groepsaccommodaties beschikbaar.

Wilt u een feest vieren? Dan kan u de diverse ruimtes afhuren met of zonder catering.

De Hollandse Boerderij: info, prijzen én boeken.

 

Naturistencamping De Bessenhof

De Vereniging Zuid-Hollandse Lichtbond (ZHLB) bestuurt o.a. naturistencamping De Bessenhof in Reeuwijk. Het naturistenterrein is 10 hectare groot en draagt het keurmerk ‘Prettig bloot’ van de Naturisten Federatie Nederland, NFN. Daarmee bent u, als bezoeker, verzekerd van gastvrijheid en een respectvolle behandeling in een veilige omgeving.

Op het terrein geniet u van de natuur, rust en vrijheid. Er zijn vaste kampeerplaatsen en passanten kampeerplekken. Het aanbod aan sport- en spelfaciliteiten is groot. 

Iedereen die in het bezit is van een geldige NFN kaart is van harte welkom op de Bessenhof.

De Bessenhof: info, prijzen én boeken.

 

 

Camping Bessenhof in Tempel Camping Bessenhof in Tempel

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page