Coronavirus – informatie

Op de pagina op de site van gemeente Bodegraven-Reeuwijk leest u het laatste nieuws en eerder geplaatste berichtgeving over het coronavirus.

Als gemeente vragen wij onze inwoners om de adviezen van RIVM en GGD op te volgen om  verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo proberen we te voorkomen dat grote groepen (kwetsbare) mensen ziek worden.

Klik hier om naar de gemeentepagina te gaan.

Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze site up to date te houden, echter het kan voorkomen dat er informatie op staat die achterhaald is. Wij vragen hiervoor je begrip.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk