Ontdek de mooiste fietsroutes in en rond Bodegraven en Reeuwijk. Op de fiets zie je alles van het Groene Hart en dat is puur genieten. De natuur geeft je rust en energie tegelijk. Na een lange fietstocht kun je heerlijk relaxen op één van de vele terrassen. De beste routes voor op de fiets kun je vinden op de website van Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk.
Wil je een fiets huren? Huur dan een fiets bij een fietsverhuur bedrijf in Bodegraven of Reeuwijk of op een van de andere locaties, zoals bij een restaurant of fietsenwinkel in de buurt.
We geven je tips om onderweg te genieten van een lekkere kop koffie, lunch of borrel.

 

Overige informatie

 

De mooiste routes

Fietsverhuur en oplaadpunten

Verhuur E-chopper

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Das Leben ist hier außergewöhnlich schön! In unserer Gemeinde finden Sie Ruhe und Weite. Um uns herum herrscht der Trubel der Randstad, aber in unseren Dörfern finden Sie die Ruhe des Landlebens. Bodegraven-Reeuwijk hat ein großes Angebot an Freizeitaktivitäten, gemütliche Einkaufsstraßen und ausgezeichnete Gastronomiebetriebe. Unsere Dörfer haben ihren ganz eigenen Charakter. Zusammenleben bedeutet hier wirklich noch „zusammen leben“. Man fühlt sich hier einfach zu Hause.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk