High Tea op de Reeuwijkse Plassen

Je gaat aan de slag in de Patisserie van Femke en Sander. Zij ontvangen je met koffie, thee en uiteraard wat lekkers uit eigen bakkerij. Daarna start je met het maken van heerlijke high tea hapjes. Er is een combinatie van diverse typisch Engelse recepten, maar ook leuke eigentijdse recepten. Je gaat onder andere aan de slag met scones met clotted cream, amandel vruchten cakejes die verschillend worden afgewerkt, sandwiches, geitenkaas schuitjes, chocolade triffle, lemon curd koekjes, appelsleetjes en nog een aantal andere recepten. Tijdens de workshop wordt een drankje geserveerd. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Vervolgens neem je de zelfgemaakte high tea mee in de bok (open motorboot) voor een vaartocht over de Reeuwijkse Plassen. Tijdens de vaartocht krijg je de mooiste plekken van het gebied te zien. De schipper vertelt bijzonderheden over de natuur en over de ontstaansgeschiedenis van het gebied. Je gaat voor anker in de luwte van een eiland om te genieten van al het lekkers en moois om je heen. Ook is er een mogelijkheid om de high tea bij Patissiers Femke en Sander te nuttigen.

  • Workshop: 2,5 uur
    Varen: 2 uur
    Totale tijdsduur: 5 uur
  • Boeken: klik hier

Op de kaart

Kontakt

High Tea op de Reeuwijkse Plassen
  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 50 37 07
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Das Leben ist hier außergewöhnlich schön! In unserer Gemeinde finden Sie Ruhe und Weite. Um uns herum herrscht der Trubel der Randstad, aber in unseren Dörfern finden Sie die Ruhe des Landlebens. Bodegraven-Reeuwijk hat ein großes Angebot an Freizeitaktivitäten, gemütliche Einkaufsstraßen und ausgezeichnete Gastronomiebetriebe. Unsere Dörfer haben ihren ganz eigenen Charakter. Zusammenleben bedeutet hier wirklich noch „zusammen leben“. Man fühlt sich hier einfach zu Hause.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk