Tentoonstelling Rembrandt

Ter gelegenheid van de 350stesterfjaar van Rembrandt van Rijn, hij is overleden op 4 oktober 1669, staat Nederland in 2019 in het teken van Rembrandt en de Gouden Eeuw. Niet alleen in Middelburg, Leiden, Dordrecht, Haarlem, Enkhuizen, Hoorn, Delft, Amsterdam maar ook in Bodegraven-Reeuwijk wordt er aandacht besteed aan Rembrandt. POP-UP Galerie Marryzglaz heeft de Kerkstraat 22 in Bodegraven ingericht met een tentoonstelling met eigengemaakte kunstwerken geïnspireerd op Rembrandt.

Er is een oproep gedaan aan inwoners woonachtig in het Groene Hart met het verzoek om zich aan te melden voor deze tentoonstelling door het inzenden van een eigengemaakt kunstwerk. Er zijn 15 enthousiaste reacties ontvangen en dit werk gaat nu een plek krijgen op deze bijzondere expositie die drie maanden te zien zal zijn in de POP-UP Galerie Marryzglaz. Tijdens deze tentoonstelling zal onze eigen Bodegraafse Rembrandt Harmenszoon van Rijn, Harmen Kooistra, niet alleen met zijn kunstwerken maar ook al schilderend van 14.00 uur tot 16.00 uur in de POP-UP Galerie aanwezig zijn. Er is dan ook de mogelijkheid om, voor een klein bedrag, binnen 10 minuten een portrettekening te laten maken van (klein)kinderen, leeftijd tussen 5 en 12 jaarVoor de kinderen zijn er kleurplaten. Men maakt kans op het winnen van een klein prijsje.

  • Periode: april tot en met juni
  • Openingstijden: vrijdag en zaterdag, 12.00 – 17.00 uur.
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

„Außergewöhnlich“ beschreibt unsere Dörfer in Bodegraven-Reeuwijk sehr gut. Hier finden Sie Ruhe und Weite in einer wunderschönen Natur mit viel Grün und Wasser. Es sind die schönsten Orte, um sich mit der ganzen Familie zu erholen und in Gruppen aktiv zu sein. Das Grüne Herz ist einer der schönsten Orte in den Niederlanden. Hier können Sie ein langes Wochenende oder einen Urlaub im Nachbarland genießen.

In Bodegraven-Reeuwijk gibt es viele Möglichkeiten zur Freizeit-Gestaltung: Wander- und Fahrrad-Routen, Museums-Besuche, Einkaufsbummel, essen gehen oder einen geselligen Abend verbringen. Hier finden Sie schöne Geschäfte, gemütliche Cafés und ausgezeichnete Restaurants. Genießen Sie regionale Produkte vom Bauernhof oder einen Bio-High Tea. Jedes Dorf hat seine eigene Geschichte und seinen eigenen Charakter. Die Stimmung ist gut und die Menschen sind freundlich. Fühlen Sie sich willkommen!

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk