Een culinaire reis met de elektrische loopfiets!

loopfiets opening enz voorjaar 2016 310  YOUDID-kookstation-21

Dit arrangement start met een mooie tocht door het groene hart op de elektrische loopfiets. U gaat vanaf het verhuurpunt (Tempel/Reeuwijk-Brug) richting Schouten Kruiden in Boskoop en vervolgd de tocht richting zorgboerderij Valkendam in Alphen aan de Rijn. Ook de kaasboerderij van de familie De Graaf ligt op de route. Nadat u de verschillende producten heeft opgehaald, wordt u uiterlijk 16.00 uur verwacht bij Het Kookstation in Bodegraven. Daar wordt u met veel enthousiasme begeleid om een 4-gangen diner te bereiden. Tijdens de kookworkshop geniet u niet alleen van het werken met verse topproducten, maar ervaart u ook de liefde voor het koken. U geniet van de zelfgemaakte gerechten en praat nog even na op de loopfiets terug naar het verhuurpunt.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen voor € 82,50 per persoon (incl. bier, wijn en frisdrank). Vanwege de aanvang voor de workshop, kunt u starten vanaf 13.00 uur. Dit arrangement is ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of familiedagen.

Ook een eigen lunch bereiden behoort tot de mogelijkheden. 
Liever met minder personen op stap en lekker aanschuiven na een mooie tocht? Dan is het high tea arrangement misschien iets voor u. 
Ook zonder arrangement zijn de E-loopfietsen te huur. Vraag naar de mogelijkheden! 

Voor meer informatie en boeken: http://www.loopfietsgroenehart.nl/home
Voor aanvullende informatie over Het Kookstation: http://hetkookstation.nl

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page