High Tea op de Reeuwijkse Plassen

Je gaat aan de slag in de Patisserie van Femke en Sander. Zij ontvangen je met koffie, thee en uiteraard wat lekkers uit eigen bakkerij. Daarna start je met het maken van heerlijke high tea hapjes. Er is een combinatie van diverse typisch Engelse recepten, maar ook leuke eigentijdse recepten. Je gaat onder andere aan de slag met scones met clotted cream, amandel vruchten cakejes die verschillend worden afgewerkt, sandwiches, geitenkaas schuitjes, chocolade triffle, lemon curd koekjes, appelsleetjes en nog een aantal andere recepten. Tijdens de workshop wordt een drankje geserveerd. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Vervolgens neem je de zelfgemaakte high tea mee in de bok (open motorboot) voor een vaartocht over de Reeuwijkse Plassen. Tijdens de vaartocht krijg je de mooiste plekken van het gebied te zien. De schipper vertelt bijzonderheden over de natuur en over de ontstaansgeschiedenis van het gebied. Je gaat voor anker in de luwte van een eiland om te genieten van al het lekkers en moois om je heen. Ook is er een mogelijkheid om de high tea bij Patissiers Femke en Sander te nuttigen.

  • Workshop: 2,5 uur
    Varen: 2 uur
    Totale tijdsduur: 5 uur
  • Boeken: klik hier

Op de kaart

Contact

High Tea op de Reeuwijkse Plassen
  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 50 37 07
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Life here is exceptionally beautiful! You will find peace and space in our municipality. Around us the bustle of the Randstad, but once in our villages you will find the tranquility of the countryside. Bodegraven-Reeuwijk has many recreational opportunities, pleasant shopping streets and excellent restaurants. Our villages have their own character. Living together still has its true meaning here. It is coming home every day.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk