Exposities in Hoek 29

Vanaf 14 januari te zien in Hoek29 een kleurrijke natuurexpositie met vier bijzondere gastexposanten. Hieronder vind u meer informatie over de kunstenaars. De expositie kunt u bezichtigen tot en met 24 februari 2019. Daarnaast is natuurlijk het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee en Corrie Voordouw.

Kardia Meijer
Voor haar schilderijen laat Kardia Meijer zich inspireren door de bloemen uit tuinen die zij bezoekt. Natuurlijke materalen combineert ze met acrylverf, zodat haar schilderwerk reliëf vertoont. Zo ontstaan er als resultaat kleurrijke bloemenschilderijen die passie en blijdschap overbrengen.

Marcel Straver
Marcel laat zich inspireren door de kleine natuur om hem heen. Tijdens een wandeling of fietstocht ziet hij taferelen die hem boeien. Later maakt hij in zijn atelier een geabstraheerde impressie van wat hij waarnam. Dat doet hij – meestal in acryl op doek – op geheel eigen wijze, namelijk in korte streken met de platte kwast. Daarbij verloochent hij zijn werk als grafisch ontwerper niet. De voorstellingen worden steevast teruggebracht tot de essentie.

 

Gerrit Peele
In zijn vrije werk als beeldhouwer werkt Gerrit Peele vanuit een van te voren bedacht ontwerp. Voor elk ontwerp zoekt hij een geschikt stuk natuursteen. Hij haalt een deel van zijn inspiratie uit de natuur om hem heen, soms zelfs uit de voor het blote oog onzichtbare natuur. Ook geometrische en wiskundige vormen leveren hem veel inspiratie.

Ieteke Hageman
Gehuwd, moeder van 4 kinderen en leerkracht op een basisschool. Ieteke is nieuwsgierig, leergierig en droomt graag weg over allerlei ideeën voor thuis, klei, school en het leven.

Locatie: Hoek29, Markstraat 29 te Bodegraven

Openingstijden: dinsdag 10:00 – 14:-00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.
Voor meer informatie: Corrie Voordouw – hoeknegenentwintig@gmail.com

 

 

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page