High Tea op het water

High Tea op het water High Tea op het water

Aan de slag in de patisserie met het bereiden van ambachtelijke verse high tea hapjes.
En daarna heerlijk genieten van natuur met de high tea op de Reeuwijkse plassen.

Letterlijk een culinaire ontdekkingstocht. Bij patissiers Femke en Sander start u met het maken van heerlijke high tea hapjes. U wordt ontvangen met koffie, thee en uiteraard wat lekkers uit eigen bakkerij. Daarna starten we met het maken van de high tea.We lopen langs alle gerechten met diverse tips en trucks om de beste resultaten te krijgen. We gebruiken diverse typisch Engelse recepten, maar ook leuke eigentijdse recepten. We gaan o.a. aan de slag met: scones met clotted cream, amandel vruchten cakejes die verschillend worden afgewerkt, sandwiches, geitenkaas schuitjes, chocolade triffle, lemon curd koekjes, appelsleetjes, en nog een aantal andere recepten. Tijdens de workshop serveren we een drankje. Uiteraard krijgt u de recepten mee naar huis.

Vervolgens neemt u de zelfgemaakte High tea mee in de bok (open motorboot) voor een vaartocht over de Reeuwijkse plassen. Tijdens de vaartocht krijgt u de mooiste plekken van het gebied te zien. De schipper vertelt bijzonderheden over de natuur en over de ontstaansgeschiedenis van het gebied. 
We gaan voor anker in de luwte van een eiland om te genieten van al het lekkers en moois om ons heen. Ook is er een mogelijkheid om de high tea bij Patissiers Femke en Sander te nuttigen.

Totale tijdsduur +/- 5 uur 
Tijdsduur workshop 2,5 uur 
Tijdsduur varen 2 uur

Kosten High Tea op het water arrangement gaat op aanvraag.
Groep van 20 personen vanaf € 53,00 p.p.* *(prijzen zijn incl. btw. )

Boek nu het arrangement
www.patissiers.nl | www.watersnip.info

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page