Hortus Populus

IMG_3964 (2)

De Hortus Populus is een multifunctionele moestuin in de nieuwe Bodegraafse woonwijk Weideveld. Stichting Duurzaam Bodegraven-Reeuwijk beheert de tuin die langzaam vorm begint te krijgen. Op 1 hectare grond, tegenover het milieustation in Bodegraven, naast het Limespark, worden groenten, kruiden en bloemen geteeld voor lokaal gebruik. Er zijn inmiddels hagen aangelegd, rozen geplant en paden gemaakt. Iedere woensdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 – 12.30 uur zijn de vrijwilligers aanwezig. Iedereen die het leuk om te komen meehelpen in de tuin is dan van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Ram (tel: 06-43032752 of mail naar sjakram@gmail.com).

Om een Romeins onderkomen mogelijk te maken, met een dak dat ons droog houdt en regenwater opvangt, starten we een crowdfunding actie. Extra gereedschap is ook welkom. Heeft u hier vragen over dan kunt u contact opnemen met Jacqueline Ram.

 

Hortus

 

 

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page