Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen in aanbouw

Aan de rand van de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart bevindt zich Landal De Reeuwijkse Plassen. Een recreatiepark met 270 waterlodges, waterwoningen en watervilla’s direct aan het water gelegen. Vier vakantie op dit duurzame recreatiepark met alle voorzieningen voor een comfortabele en ontspannen vakantie in een waterrijke en groene omgeving. Boeken is mogelijk via deze link

 In de eerste fase zijn 130 woningen gebouwd aan de zijde van de Reeuwijkse Houtwal, waar eveneens de entree is. Daar is ook het voorzieningengebouw met centrale receptie, winkel, horecavoorzieningen en zwembad gesitueerd. In deze eerste fase werd tevens de eco-speeltuin gerealiseerd, zodat bij de oplevering, eind 2016, alle voorzieningen aanwezig waren voor de parkgasten. Alle waterwoningen hebben bovendien een eigen aanlegplaats gekregen om vanaf de vakantiewoning direct naar de Reeuwijkse Plassen te varen.

Duurzaam

Landal De Reeuwijkse Plassen is vanaf de opening Green Key gecertificeerd en zal op dat moment het meest duurzame recreatiepark van Nederland zijn. Het park heeft haar eigen elektriciteitsnetwerk met toestemming voor decentrale duurzame energieopwekking waarmee overcapaciteit kan worden benut. De stroom die wordt opgewekt, kan dus binnen eigen park weer worden gebruikt. Alle woningen zijn bovendien voorzien van een eigen warmtepomp en vloerverwarming. Daarnaast dragen veel andere maatregelen zoals zonnepanelen, gebruik van duurzame materialen, zoals FSC-hout en gerecycled teakhout, en de aanleg van rietoevers hieraan bij.

Waardevol en toekomstvast

Landal De Reeuwijkse Plassen is een luxe recreatiepark voor mensen die op een duurzame manier willen genieten van natuur, watersport, rust, de omgeving en van elkaar. Dat kan  door een woning voor vakantie te huren via Landal GreenParks, maar dat kan ook door als particulier een woning aan te kopen en deze voor eigen plezier te gebruiken. Deze vorm van recreëren is bovendien een kansrijke manier om verantwoord te investeren tegen een gegarandeerd rendement van 5,2% voor een periode van tien jaar. Wie een investering overweegt, is welkom om een kijkje te nemen bij het verkoopcentrum en het modelwoningenparq aan de Oudeweg 9 in Reeuwijk. Op deze locatie zijn zeven modelwoningen gebouwd, met alle mogelijke afwerkingen en interieurstijlen.

www.parqgreen.nl

 

Bewaren

Bewaren

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page